ne tür kumar lisansı alınabilir bilgisayar da 3

SATIŞ KOŞULLARI UBISOFT

Özel nitelikli kişisel verilerin bulunduğu ortamlara ait güvenlik güncellemeleri sürekli takip edilmekte, gerekli güvenlik testleri düzenli olarak yapılmakta/yaptırılmakta ve test sonuçları kayıt altına alınmaktadır. Özel nitelikli kişisel verilerin erişildiği yazılımlara ait kullanıcı yetkilendirmeleri yapılmakta, bu yazılımların güvenlik testleri düzenli olarak yapılmakta/yaptırılmakta ve test sonuçları kayıt altına alınmaktadır. OTONET, kullanıcılar ve kullanıcıların “Portal”ı kullanımı hakkındaki bilgileri teknik bir iletişim dosyasını (Çerez-Cookie) kullanarak elde edebilir. Bahsi geçen teknik iletişim dosyaları, ana bellekte saklanmak üzere bir internet sitesinin kullanıcının tarayıcısına (browser) gönderdiği küçük metin dosyalarıdır. Teknik iletişim dosyası bir internet sitesi hakkında durum ve tercihleri saklayarak İnternet’in kullanımını kolaylaştırır. Teknik iletişim dosyası, “Portal”ı kaç kişinin kullandığını, bir kişinin “Portal”ı hangi amaçla, kaç kez ziyaret ettiğini ve ne kadar kaldıkları hakkında istatistiksel bilgileri elde etmeye ve kullanıcılar için özel tasarlanmış kullanıcı sayfalarından dinamik olarak reklam ve içerik üretilmesine yardımcı olur.

Sebahattin Bey’in babasından devraldığı dükkan 1993 yılından beri Merdivenköy’de müşterilerine hizmet vermektedir. Kasapoğlu Otomotiv hedef olarak müşteri memnuniyeti ve güveni ön planda tutmaktadır; bu yüzden servis bakımlı ve menşei belli araçlar alıp satmaktadır. Tam da bu noktada oto.net ile tanışmış ve hızla büyüyen ve yaklaşık 800 üyesi olan oto.net ailesinin 28. Avrupa Birliği içinde ikamet ediyorsanız, sözleşmenin kesinleşme tarihinden itibaren on dört takvim günü içinde (“Cayma Süresi”) herhangi bir neden belirtmeksizin bir sözleşmeden çekilme hakkınız bulunmaktadır. Ancak Cayma Dönemi sona ermeden hizmetlerin sunulmaya başlanması halinde bu cayma hakkını kaybedeceğinizi anlamaktasınız. Benzer şekilde, hizmetlerimizin sunulması Abonelik ve/veya Kredi ve/veya İlave İçerik siparişi siparişinizin tamamlanmasının hemen ardından başladığından Siparişinizle ilgili olarak herhangi bir cayma hakkınızın bulunmadığını anlamaktasınız. (2) Sağlık Yönetmeliği hükümleri hariç, POMEM’den çıkarılan adaylar bir daha POMEM giriş sınavlarına başvuruda bulunamazlar. MADDE 21 – (1) Adaylar, intibak eğitiminin herhangi bir aşamasında POMEM Müdürlüğüne yazılı başvuruları ile POMEM’den çıkma isteklerini bildirerek ayrılabilirler. (3) Fiziki yeterlilik sınavına ilişkin bu Yönetmelikte yer almayan diğer düzenlemeler sınavdan önce Başkanlık tarafından hazırlanan talimatla belirlenir.

Başarı sıralaması puanında eşitlik olması halinde sırasıyla; KPSS’den alınan puan, mülakat puanı, fiziki yeterlilik puanının yüksekliği esas alınır. (4) Hakkında “Polis Meslek Eğitim Merkezi Öğrenci Adayı Olamaz” kararı verilen adaylar, sınav aşamalarına geçemezler. (3) Ön sağlık kontrolü komisyonu adaylar hakkında “Polis Meslek Eğitim Merkezi Öğrenci Adayı Olur” veya “Polis Meslek Eğitim Merkezi Öğrenci Adayı Olamaz” şeklinde karar verir. “Polis Meslek Eğitim Merkezi Öğrenci Adayı Olamaz” kararı verilen adaylar hakkında gerekçe belirtilir. Ç) Fiziki yeterlilik sınav komisyonu; birinci veya ikinci sınıf emniyet müdürünün başkanlığında, bir rütbeli personel ve bir tane Başkanlıkta görevli beden eğitimi öğretim elemanı veya kurum dışından beden eğitimi öğretmeninden oluşur. (2) Aranılan nitelikleri taşıyan ve birinci fıkrada istenen belgeleri getiren adayların şahsen başvuruları Başkanlıkça uygun görülen Müracaat Kabul Komisyonlarınca alınır. (2) POMEM giriş sınavına başvurular her dönem için, Başkanlık tarafından belirlenen yer ve ilan edilen tarihler arasında şahsen yapılır. Kıyasıya bir mücadele sonrası, araç satın alarak hediye kazanmaya hak kazanan üyelerimizi tebrik ediyor, her geçen gün büyüyen Oto.net ailesinin bir üyesi oldukları ve bizimle birlikte bu sevinci yaşadıkları için teşekkür ediyoruz. Ayrıca aynı gün yapılan ihalede 29.999’uncu ve 30.001’inci aracı satın alan üyemiz Zuhur Otomotiv’e 1.000 TL ve 1.001 TL değerinde Otopuan, Oto.net’ten hediye edildi. 20 Haziran 2016 tarihinde düzenlenen “Müzayede” ihalesinde 26 farklı üyeden 87 teklif alan ve kıyasıya bir mücadeleye sahne olan, 2015 model Ford Focus III MCA Style 1.6 TDCİ aracı satın alan Koçsar Otomotiv, oto.net’ten 15.000‘inci aracı alan üyemiz oldu.

Teknik iletişim dosyası, ana bellekte veya e-postanızdan veri veya başkaca herhangi bir kişisel bilgi almak için tasarlanmamıştır. Tarayıcıların pek çoğu başta teknik iletişim dosyasını kabul eder biçimde tasarlanmıştır ancak kullanıcılar dilerse teknik iletişim dosyasının gelmemesi veya teknik iletişim dosyasının gönderildiğinde ikaz verilmesini sağlayacak biçimde ayarları değiştirebilirler. MADDE 18 – (1) POMEM’lere geçici kaydı yapılan adaylar Başkanlığın belirleyeceği takvim doğrultusunda intibak eğitimine tabi tutulurlar. Bu süre içinde POMEM Müdürlükleri tarafından Sağlık Yönetmeliği hükümlerine göre sağlık kurulu raporları aldırılır. Ayrıca, intibak eğitimi başlangıcından itibaren adayların güvenlik soruşturmaları ve arşiv araştırmaları yaptırılır. Yapılan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması ile ilgili sonuçlar POMEM Yönetim Kurulunca değerlendirilerek karara bağlanır. 2.2 UBISOFT’un takdir hakkı tamamen kendisine ait olacak şekilde bir Hizmetteki Aboneliklerin ve/veya Kredilerin ve/veya İlave İçeriğin Hizmet bazında kullanılabilirliğini belirleyebilir ve değiştirebilir. Uygulanabilir olduğu kapsamda, belirli Hizmetlerde Krediler ücretsiz olarak da edinilebilir. Tüm Krediler, Abonelikler veya İlave İçerik (sınırlama olmaksızın başarılar, avatarlar, sohbet balonları, şakalar dahil olmak üzere) takdir hakkı tamamen UBISOFT’a ait olacak şekilde sonlandırılabilir ve kaybedilebilir ve/veya bir son kullanım tarihi olacak şekilde sunulabilir. Özel nitelikli kişisel veriler üzerinde gerçekleştirilen tüm hareketlerin işlem kayıtları güvenli olarak log’lanmaktadır.

Çok değerli üyemiz Sebahattin Bey’i 22 Temmuz günü Otomer’deki yeni dükkanında Kasapoğlu Otomotiv’in üye temsilcisi ve ayrıca satış ekibimizin yöneticisi İsmail Parlak ve Genel Müdürümüz Yonca Ulusoy Zaimoğlu ile ziyaret ettik. Bu ziyaretimiz ile hem kendisine oto.net ailesinin bir üyesi olduğu için teşekkür ettik, hem de 2500. Sistemle ilgili sorunların tanımlanması ve “Portal”da çıkabilecek sorunların ivedilikle giderilebilmesi için, OTONET, gerektiğinde kullanıcıların IP adresini tespit etmekte ve bunu kullanmaktadır. IP adresleri, kullanıcıları genel bir şekilde tanımlamak ve kapsamlı demografik bilgi toplamak amacıyla da kullanılabilir. Satın alma işleminiz bizim değil, üçüncü taraf bir satıcı aracılığıyla yapıldıysa cayma seçenekleriniz hakkında bilgi almak için doğrudan söz konusu üçüncü tarafla iletişime geçmenizi öneririz. Avrupa Ekonomik Alanı’nda ikamet ediyorsanız satın alma işleminizi müteakip 14 takvim günü içinde herhangi bir neden belirtmeksizin bizimle olan bu Sözleşmeden cayma hakkına sahipsiniz. (3) Mülakat sınavı komisyonu; başarılı olan adaylar hakkında “Polis Meslek Eğitim Merkezi Öğrenci Adayı Olur”, başarısız adaylar hakkında “Polis Meslek Eğitim Merkezi Öğrenci Adayı Olamaz” kararı verir.

  • A) Fiziki yeterlilik sınavı; adayın bedeni kabiliyeti ve fiziki yapısı değerlendirilmek üzere uygulamalı olarak yapılır.
  • Battle.net® veya Battle.net® Mağazası aracılığıyla bir satın alma işlemi yaptıysanız bu tür satın alma işlemleri Satış Koşullarımıza tabidir ve bu koşulları dikkatlice incelemeniz gerekir.

MADDE 15 – (1) Fiziki yeterlilik sınavında başarılı olan adaylar, kendilerine duyurulacak yer ve zamanda mülakat sınav komisyonu tarafından mülakat sınavına tabi tutulurlar. B) Başarılı olmak için yüz tam puan üzerinden en az altmış puan almak zorunludur. Fiziki yeterlilik sınavı sonuçları Başkanlıkça belirlenen yer ve zamanda ilan edilir. A) Fiziki yeterlilik sınavı; adayın bedeni kabiliyeti ve fiziki yapısı değerlendirilmek üzere uygulamalı olarak yapılır. Erkek ve kadın adayların sınavları farklı kriterlere göre değerlendirilir. (2) Adayların ikamet illerine göre belirlenen sınav merkezleri ve sınav tarihleri kesinleşip internet üzerinden ilan edildikten sonra değiştirilemez. MADDE 8 – (1) POMEM’lere başvuru yapacak adaylarda aşağıdaki şartlar aranır. (4) Eksik belge ile, posta yolu ile veya başvuru zamanı geçtikten sonra yapılan başvurular kabul edilmez. (2) Emniyet Teşkilatı personeli şehit veya vazife malullerinin eş veya çocukları, o yıl belirlenen kontenjanın dışında tutulurlar. Oto.net ailesinin bir üyesi oldukları ve bu sevinci birlikte yaşadığımız için teşekkür ederek, 25.000’inci aracımızın hatırası olarak 3 gece 4 günlük “Kıbrıs tatil” hediyesini Erçal Fındık Otomotiv’i temsilen satış müdürleri Koral DEMİRCİ’ye sunduk.

UBISOFT, Hizmetlerde görüntülenen ya da Hizmetlerden kaynaklanan herhangi bir unsurun “gerçek dünyada” ticarete konu yapılmasını, sözde satışını, hediye edilmesini yasaklamakta ve tanımamaktadır. Aynı şekilde, İlave İçeriği, Aboneliği veya Kredileri Hizmetler için kullanılmaları dışında herhangi bir amaçla satın alamaz ya da İlave İçeriği, Aboneliği veya Kredileri satamaz veya transfer edemezsiniz. Benzer şekilde, Abonelikler veya Krediler, ilgili özellik açıkça UBISOFT tarafından Hizmete dahil edilmiş ve izin verilen bir özellik olmadığı sürece diğer kullanıcılar ile kumar oynamak için kullanılamaz. Bu Maddeye uyulmaması, UBISOFT’un Kullanım Koşullarının esaslı bir ihlali olacaktır ve Kullanım Koşullarının Sonlandırma Bölümünde belirtilen şekilde diğer hasar veya zarar talepleri ya da UBISOFT’un kullanabileceği diğer çözüm yollarına halel getirmeksizin hesabınızın sonlandırılmasıyla sonuçlanabilir. 5.4 Ailenizin veya arkadaşlarınızın ya da siz yetki vermiş olun ya da olmayın hesabınıza giren başka bir kişinin verdikleri dahil olmak üzere hesabınızla bağlantılı olarak verdiğiniz tüm siparişler için ödeme yapmanız gerekmektedir. Hesabınızın her türlü kullanımı ile Hesabınızda gerçekleştirilen her türlü faaliyet ve siparişten sorumlusunuz. Hesabınızın, parolanızın ya da Hesabınızla ilgili diğer bilgilerini izinsiz olarak kullanıldığını veya dikkatinizi çeken Hizmetle ilişkili veya bağlantılı diğer güvenlik ihlalleri konusunda Hizmet için müşteri desteği ile iletişime geçerek UBISOFT’U mümkün olan en hızlı şekilde bilgilendirmeyi kabul etmektesiniz. 5.2 UBISOFT’a doğru, eksiksiz ve güncel ödeme bilgileri sağlamalısınız.

Platformu kullanım hakkınız size satılmamıştır, lisanslanmıştır ve Platforma veya Oyunlara ilişkin hiçbir ünvan veya mülkiyetin devredilmediğini veya temlik edilmediğini ve bu Sözleşmenin herhangi bir hakkın satışı olarak yorumlanmaması gerektiğini işbu belge ile kabul etmektesiniz. Platforma ve Oyunlara tüm erişim ve bunların kullanımı bu Sözleşmeye, ilgili yazılım belgelerine, Gizlilik Politikamıza ve bu Sözleşmede atıfta bulunulan ve bu Sözleşmeye dâhil edildiğini açıkça belirten diğer tüm belgelere ve uygun olduğunda, herhangi bir Lisans Verenin koşullarına (toplu olarak, “Tam Koşullar”) tabidir. Tam Koşullar, işbu Sözleşmeye referans olarak (çelişkili tüm koşulları kontrol eden bu Sözleşme ile birlikte) dâhil edilmiştir ve Platformun, Oyunların ve ilgili hizmet ve ürünlerin kullanımına ilişkin olarak yazılı veya sözlü, sizinle bizim aramızda yapılan tüm Sözleşmeyi temsil eder ve önceki Sözleşmelerin yerine geçer. MADDE 22 – (1) Geçici kaydı yapılan adayların 8 inci maddede belirtilen esaslara göre POMEM Müdürlüklerince güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması tamamlattırılır. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması ile sağlık kurulu raporu sonucu olumlu olan adayların kesin kayıtları yapılır. MADDE 17 – (1) POMEM’lere, kesin başarı listesine göre planlanmış asıl adayların geçici kayıtları yapılır. Geçici kayıtları yapılan adayların sağlık kurulu raporları incelenmek üzere Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığına gönderilir. İlgili daire başkanlığı inceleme sonucuna göre raporunda eksiklik görülen adayların eksikliklerini tamamlatır.